وي ادامه داد: فصل دوم کاوش حدود 45 روز در نظر گرفته شده است اما به دليل کمبود بودجه پيشبيني مي شود کار در مدت زمان کمتري انجام شود.
وي با بيان اينکه 30 ميليون بودجه براي اين کار در نظر گرفته شده است گفت: اين مقدار بودجه براي يک فصل کاوش کم است و از آنجا که کار کاوش در اين فصل به بخش خصوصي و پيمانکار واگذار شده است در حدود 40 درصد از بودجه خارج از حوزه صرف مي شود و ما به 40 تا 45 ميليون تومان بودجه براي اين طرح نياز داريم.
سرپرست هيات کاوش تپه ينگي امام در خصوص فصل اول کاوش اين تپه گفت: فصل اول کاوش در ارديبهشت ماه سال 85 آغاز شد و 60 روز به طول انجاميد.
رئيس دفتر ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ساوجبلاغ افزود: براي فصل اول کاوش حدود 10 کارشناس در هيأت حفاري همکاري داشتند و نزديک به 15 ميليون تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود.
دهقان گفت: در فصل اول کاوش لايه هاي سطحي تپه بررسي شد و دو لايه معماري عشاير و کوچنشين مربوط به دوره ايلخاني شناسايي شد.
وي در مورد اشياء به دست آمده از فصل اول کاوش گفت: انواع ظروف سفالي، اشياء مفرغي مانند داس و ابزار ذوب فلز و تعدادي تنور از جمله آثار اين فصل است که جهت کارهاي مطالعاتي به انبار موزه ملي انتقال داده شده است.
سرپرست هيات کاوش تپه ينگي امام ادامه داد: تعدادي ميخ مفرغي نيز در داخل يکي از فضاهاي معماري به دست آمد که بيانگر مسقف شدن فضا توسط چادر بود.
وي خاطر نشان کرد: در انتهاي فصل اول کاوش ديواري مربوط به معماري دوره سوم شناسايي شد و در فصل دوم کاوش ميخواهيم به معماري دوره سوم برسيم.
رييس دفتر ميراث فرهنگي ساوجبلاغ از تنظيم دو قرارداد در خصوص مرمت پل تاريخي بانو صحرا و حسينيه اعظم برغان خبر داد و گفت :مرمت اين دو اثر به صورت بخشي انجام ميشود و تمام بنا مورد مرمت قرار نميگيرد.
وي همچنين از مرمت اضطراري منزل آيت اله طالقاني در روستاي هدف گردشگري ورده خبر داد و گفت: در منزل آيت اله طالقاني يک سري عمليات اضطراري لازم جهت رطوبت زدايي بنا انجام ميشود./115
انتهای پیام/